top of page

Annelies, Fleur en Fabian

voordeur, deur, welkom, moulin begeot

Wij zijn...

 

Annelies: Leidde een actief leven in Amsterdam, en was 10 jaar werkzaam in de binnenvaart. Toen werden Fleur en Fabian aan boord geboren. Tegen de tijd dat de kinderen naar school moesten zochten ze een rustige plek om verder te gaan. Na een paar jaar Amsterdam besloten Annelies, Fleur (toen 9 jaar) en Fabian (toen 7 jaar) in 1994 naar Frankrijk te verhuizen en de gok te wagen om daar een bestaan op te bouwen.

We hadden in een piepklein gehucht, Peu d’Acquet, een oude boerderij gekocht; 10 jaar hebben we hier gebouwd, geboerd en van alles meegemaakt. Wat begonnen was als een aardigheidje voor Fleur en Fabian, twee kleine geitjes, werd al snel een serieuze aangelegenheid.

Het werden ongeveer 20 geiten. Bij een kaasproducent geleerd geitenkaas te maken, in allerlei variëteiten. Er kwam een drachtige ezelin: Clementine. In de loop van de tijd werd  de ezelgroep  steeds groter. En steeds maar verder bouwen… De piepkleine camping liep goed, evenals de gastenkamers en de gîte. Maar… we puilden uit. We hadden geen terrein vlakbij voor de dieren, we konden onze plannen niet verder realiseren.

Toen vonden we de molen. In één klap alle drie verliefd. Het complex was 40 jaar niet bewoond… Opnieuw bij een nulpunt beginnen.

Willen we dat? Ja! Kunnen we dat?…

 

De rest van het verhaal ziet u als u bij ons komt.

Geiten, ezels, boerderij, moulin begeot, alpine, weiland
bottom of page