De boerderijcamping

kamperen, camping, boerderijcamoing, keine camping, tent

De camping à la ferme

Onze camping is een bijzondere camping, u bent namelijk te gast op onze boerderij. Dat wil zeggen dat u altijd in de nabijheid bent van onze dieren. U heeft hier de voordelen van; verse eitjes bij het ontbijt, verse geitenkaas, deelname aan de activiteiten met de dieren en veel kijkplezier en we nemen aan dat u de kleine nadelen (geitenkeutels bijvoorbeeld of de karakteristieke schreeuw van een pauw) voor lief neemt.

 

Rond de centrale weide voor de geiten kunt u kamperen. Er zijn plaatsen langs de beek, in het bos of achter de wei, vanwaar je een prachtig uitzicht hebt over het gehele terrein. De plaatsen zijn ruim van opzet, hebben allemaal een bepaald gedeelte van de dag schaduw en zijn allemaal anders. Een aantal plaatsen zijn ook toegankelijk voor kampeerbusjes en kleine caravans.

 

De auto's staan niet tussen de tenten op het kampeerterrein, dus rust en veiligheid voor mens en dier. Er is een koelkast beschikbaar voor alle kampeerders.

vouwwagen, kamperen, appelbomen, Frankrijk
camping, kamperen, kleine camping, terras, vakantie

Ingerichte tenten

Op de mooiste plekjes van de camping staan twee compleet ingerichte tenten. De tenten zijn uitgerust met slaapvlonders, matrassen en dekbedden. U hoeft alleen uw linnengoed mee te nemen (of een linnenpakket te huren). Naast de tent is een shelter gebouwd, waarin een eenvoudige keuken met een authentiek kookfornuis gestookt op hout aanwezig zijn. Verder heeft u de beschikking over een picknicktafel met banken, enkele kleine fauteuils en/of een hangmat. Voor het sanitair gebruikt u de douches en toilets van de camping.

 

 'S morgens vroeg, als de zon opkomt, zelf hout sprokkelen in het bos naast de tent, het fornuis opgestookt en 5 minuten later de koffie klaar. U zet uw rotan fauteuiltje naast het watervalletje en genieten maar.

Ingerichte tent, huurtent, beek, natuur, kamperen
Ingerichte tent, huurtent, tipi, bos, natuurcamping