top of page

Meerdaagse ezeltocht

Ezeltocht, trektocht, wandelen, wandeltocht, ezel

U kunt bij ons een ezel huren voor een trektocht van 2, 3 of 4 dagen. De route gaat voor het overgrote deel over onverharde paden en zeer kleine weggetjes door bos en weide gebieden en komt langs een aantal interessante culturele en natuurlijke bezienswaardigheden.

 

Afhankelijk van de route overnacht u in verschillende gastenkamers, hutten of hotelletjes in de omgeving met compleet verzorgd ontbijt en diner. Desgewenst kunt u ook een picknick mee krijgen.

ezels, ezel, meerdaagse tocht, trektocht

Wij raden aan om voordat u met de werkelijke tocht begint een kleine ezelwandeling te maken om te voelen hoe het gaat. U kunt zich dan ook vertrouwd maken met de ezel die u meeneemt, het materiaal en de verzorging. Ook de ezel raakt zo vertrouwd met u. Dat betekend natuurlijk dat u een dag eerder bij ons moet zijn.

U krijgt natuurlijk een routebeschrijving en bijbehorende kaarten mee.

Dan ondertekent u een huurcontract en loopt een van ons een eindje met u mee om u de laatste kneepjes van het vak te wijzen.

 

Wanneer u na een dag lopen bij uw onderkomen aankomt gaat u natuurlijk eerst uw viervoeter verzorgen en een grote knuffel geven voordat u gaat uitrusten en genieten van een glaasje wijn

Ezels, Grand Noir du Berry, weiland, grazen

Omdat niet alle verblijfsadressen in staat zijn om ezels te herbergen moeten wij altijd een beetje jongleren met het organiseren van een tocht. Als u een tocht in de zomer wilt maken is het raadzaam dit niet op het laatst te plannen maar vroeg met ons contact op te nemen.

Kosten: € 75,- per ezel per dag + kosten overnachtingen + organisatiekosten

bottom of page